Reseguiden
Erbjudanden inom Kryssning
Visar 1 - 10 av 17 erbjudanden
Söderhavet är en dröm som kan bli sann. Den här 10-nätters kryssningen tar er till några av Söderhavets vackraste öar. Både kända som Bora Bora och Moorea, men även den avlägsna ögruppen Marquesas. Stopp i Los Angeles på utresan. Totalt 16 dagar.
En kryssning är ett utmärkt sätt att uppleva Franska Polynesiens övärld på. Vårt erbjudande med tar dig till många av Tahitis pärlor under en 7-dagars kryssning med Paul Gaugin Cruises.
Upplev storstad, sol & bad och kultur på samma resa. Vi erbjuder endast kryssning eller färdiga paket med flyg, hotell och kryssning. Det finns fortfarande många prisvärda resor kvar i sommar.
Vi har den kompletta vinterresan med flyg till Miami, två nätter på 3-stjärnigthotell samt 7-nätters kryssning med MSC Divina i Karibien med besök på platser som Jamaica, Mexico och Bahamas från endast 11 890:- per person.
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
Med vår bilkampanj reser ni alla och bilen för endast 90:-/enkel resa. Fyll bilen med familj, vänner eller kollegor och kom över till Åland med M/S Eckerö!
Ett klassiskt kryssningsfartyg tar dig till de historiska pärlorna längs Nilen. Vi besöker faraoniska klippgravar, förtrollande tempel, botaniska trädgårdar och upplever livlig gatuhandel. Avresa varje vecka. pris från 13 900 SEK
7 övernattningar ombord på MSC Opera där fartyget lägger till Casablanca (Marocko), Agadir (Marocko) samt Arrecife (Lanzarote Spanien) och Santa Cruz Teneriffa (Spanien). Under kryssningen finns det möjlighet till många utflykter. Avresa 19 december
ReTravel    
Följ med oss ombord katamaranen Queen of Galapagos och utforska öarna i den centrala, östra och södra delen av Galapagos skärgård. Här kommer vi i närkontakt med djur och naturliv både på land och i havet. Max 16 passagerare. Pris från 33 990kr.
Skippa snö och slask i vinter, boka redan nu din kryssning från en av världens solsäkraste platser. Splendour of the Seas, 7 nätter från Dubai Flyg och kryssning, avresa jan -16 pris från 9.995:- Rutt: Dubai - Khasab - Muscat - Abu Dhabi - Dubai
Sida:12Nästa

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: