Erbjudanden inom Kryssning
Erbjudanden inom Kryssning
Visar 1 - 10 av 13 erbjudanden
Söderhavet är en dröm som kan bli sann. Den här 10-nätters kryssningen tar er till några av Söderhavets vackraste öar. Både kända som Bora Bora och Moorea, men även den avlägsna ögruppen Marquesas. Stopp i Los Angeles på utresan. Totalt 16 dagar.
Resan börjar med tre dagar i Los Angeles. Kalifornien blandat med Mexico innebär en härlig blandning av Hollywood, äventyr, vita stränder och vackra städer. På exklusiva Grand Princess njuter vi av service och måltider av högsta klass.
BIG Travel    
Följ med oss ombord katamaranen Queen of Galapagos och utforska öarna i den centrala, östra och södra delen av Galapagos skärgård. Här kommer vi i närkontakt med djur och naturliv både på land och i havet. Max 16 passagerare. Pris från 33 990kr.
Här hittar du sommarens Medelhavskryssning inklusive flyg! Just nu får du upp till 2000 kr i rabatt, per hytt - så missa inte detta tillfälle. Välj bland många fina fartyg som tar dig på olika spännande rutter.
Nu har du möjlighet att uppleva fyra storstäder på en och samma resa där St. Petersburg med sin spännande historia och många kulturskatter är resans höjdpunkt. Boka din resa 27 och 28/5 och betala endast 5.850:- för två personer.
Ta en paus i vardagen och följ med och upplev två nordiska huvudstäder! Vi åker på en skön och avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.
Just nu har vi kampanjpriser på medelhavskryssningar med Norwegian Cruise Lines. Vad sägs om en 7-nätters kryssning med stopp på platser som Venedig, Dubrovnik, Aten för endast 5298kr per person?
Azamaras två fartyg tar max 700 gäster i en elegant och mycket personlig atmosfär. Nästan allt ingår i priset, utsökta måltider, öl, vin, drinkar, dricks till servicepersonalen m.m. Weekendkryssnin i Medelhavet, 3 dagar fr. 4.565:-
Kryssa med MSC Divina i Karbien 7 dagar från 2.990:- Förutom att priset är så extremt lågt får du även ett vinpaket, d.v.s. 7 flaskor vin till maten under kryssningen utan extra kostnad.
Följ med oss på en fascinerande resa till Galapagos. Tillsammans med vår naturguide utforskar vi denna magiska övärld och kommer riktigt nära ett djurliv med lekfulla sjölejon, mäktiga sköldpaddor och vackra fåglar. Max 16 pers. Pris från 14 620 SEK.
Sida:12Nästa

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT EXPRESSEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: