Erbjudanden inom Kryssning
Erbjudanden inom Kryssning
Visar 1 - 10 av 30 erbjudanden
Just nu har vi kampanjpriser på Karibienkryssningar med Celebrity Cruises. Boka en utsideshytt eller högre kategori och få upp till 1 000 kr rabatt samt All Inclusive dryckespaket Classic på köpet.
Njut av en dagskryssning till Åland med god mat, nöje & shopping till glada sjöpriser! Våra anslutningsbussar tar dig bekvämt till båten & du är hemma igen till kvällen! Vi har anslutningsbussar från ett flertal orter. Läs mer på vår hemsida.
Lyxkryssning i Nya Zeeland och Australien 12 dagar i utsideshytt med balkong från 36.900kr per person inkl flygresa. Avresor: 31 okt, 12 nov, 23 nov, 6 dec, 31 dec & 15 jan.
Västra Karibien, 7 nätter från Miami Pris avresor i nov, dec och jan från 4.095:- Rutt: Miami - Jamaica - Grand Cayman - Cozumel - Miami Tillägg balkong: fr. 1.700:-. Karibien – Paradiset på jorden. Vi tar dig dit!
Ecuador - mitt på ekvatorn - är indelat i fyra olika regioner. Upptäck ett land som sträcker sig från Andernas eviga vintrar till Amazonas fuktiga regnskog, från Stilla Havets soliga stränder till de fascinerande Galapagosöarna.
Hyr en kanalbåt med Classic World och njut av en upptäcktsfärd på Europas vackra kanaler, floder & sjöar. Med det bredaste & bästa utbudet av såväl båtmodeller som turer kommer du att förstå varför så många kommer tillbaks till oss från år till år.
Upplev Kubas fantastiska skärgård under en veckas kryssning runt Kuba och till Jamaica, där ni gör strandhugg vid lokala sevärdheter. Innan är ni i Havanna ett par dagar och efter är ni vid paradisstrand i 5 dagar. Totalt 2 veckor fr 18.900 kr/p.
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
Under en veckolång kryssning från Gran Canaria får du uppleva några av Atlantens vackraste öar som La Palma och Madeira. Kryssningen kan också kombineras med en veckas sol och bad på Gran Canaria.
Apollo    
Välkommen till Galapagos magiska övärld! Här existerar djur och natur i en unik symbios. I januari 2015 introducerar vi Evolution - en exklusiv yacht med plats för 32 personer. Följ med oss på ett fascinerande äventyr i hög klass. Pris från 37 230SEK
Sida:123Nästa
Erbjudanden, Kryssning, i samarbete med Reseguiden.se

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT EXPRESSEN - FÖR INLOGGADE
ALLT OM RESOR
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: