Erbjudanden inom Kryssning
Erbjudanden inom Kryssning
Visar 1 - 10 av 22 erbjudanden
Östra Medelhavet, 7 nätter från Venedig Flyg och kryssning från 9.195:- (maj/okt) Rutt: Venedig – Dubrovnik – Piraeus – Efesos – Split – Venedig All Inclusive, fickpengar eller restaurangpaket på köpet
Vi dukar upp vårt stora påskbord 27/3-6/4 i bufférestaurang Bornholm – ett måste för alla vänner av god mat! Välj bland massor av läckra rätter som hör påsken till. Påskbord 240 kr/person vid förhandsbokning (ombordpris 260 kr). Buss + Båt 40 kr/pers
Resan börjar med tre dagar i Los Angeles. Kalifornien blandat med Mexico innebär en härlig blandning av Hollywood, äventyr, vita stränder och vackra städer. På exklusiva Grand Princess njuter vi av service och måltider av högsta klass.
BIG Travel    
Ta en paus i vardagen och följ med och upplev två nordiska huvudstäder! Vi åker på en skön och avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna kryssningsfartyg mellan Köpenhamn och Oslo.
Välkommen ombord på ett av världens största fartyg, Oasis of the Seas i vinter. Kryssningen som på 7 nätter tar dig från solkusten i Florida till Labadee, Falmouth och Cozumel. Boka ett komplett flyg-, hotell- och kryssningspaket, pris fr.13.990kr.
Fantastisk resa med svensk färdledning till Ecuador: Upplev Andernas vackra natur och indiankultur samt exklusiv kryssning i Galapagos vackra övärld med vår eleganta katamaran M/C Anahi . Max 15 deltagare. Pris 71900 kr inkl flyg.
Följ med oss på en resa till Sydshetlandsöarna och den Antarktiska halvön. För den äventyrlige ges det tillfälle att paddla kajak eller campa en natt på isen. Uppfriskande zodiakutflykter varvas med spännande föreläsningar. Pris från 36 990SEK
Upplev Kubas fantastiska skärgård under en veckas kryssning runt Kuba och till Jamaica, där ni gör strandhugg vid lokala sevärdheter. Innan är ni i Havanna ett par dagar och efter är ni vid paradisstrand i 6 dagar. Totalt 2 veckor fr 23500kr/p.
Kryssning är den perfekta semesterformen. En härlig miljö som får en att uppleva en verklig semesterkänsla, samtidigt som man får uppleva mycket. Nästan varje morgon en ny plats och nya upplevelser och detta utan att behöva packa upp och ner.
Följ med på en spännande expeditionskryssning längs Lofotens dramatiska kust och sagolikt vackra fjordar, via den legendariska Björnön till isbjörnens rike: Svalbard. Pris från 36 900 kr per person.
Sida:123Nästa
Erbjudanden, Kryssning, i samarbete med Reseguiden.se

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
MITT EXPRESSEN - FÖR INLOGGADE
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: