Reseguiden
Erbjudanden inom Resa utan barn
Visar 1 - 10 av 34 erbjudanden
Club Jandía Princess är ett läckert, modernt hotell för vuxna som söker avkoppling i lugna omgivningar. Hotellet ligger precis vid vackra sandstranden och från stora delar av området har du därför en enastående utsikt över havet.
Ving    
Armani Hotel Dubai är unikt beläget i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. Här bor du verkligen stilfullt och centralt. Du har inte bara närhet till Dubaifontänen och Souk al Bahar utan också till Dubai Mall som är världens största shoppinggalleria
Fyll på med energi i vinter. Skidåkning, god mat, vackra vyer tillsammans med partner, familj eller vänner – 4 nätter inkl. liftkort och entré till wellness. Fr. 1870 kr/person
Det är ett nöje att gå längs gatorna i den gamla byn Haute-Nendaz bland de traditionella husen, bodarna och ladorna med en helt annan prägel än grannen Verbier. Skidåkningen är dock densamma då båda orterna ingår i Les 4 Vallées.
Marina Luz är ett elegant hotell med fantastisk utsikt över havet. Hotellet är anpassat för vuxna och har en åldersgräns på 16 år – perfekt för dig som vill njuta av en lugn och avkopplande semester. Du bor dessutom endast 6 km från Palma.
eBeach.se    
På hotell Bluebay Villas Doradas i Playa Dorada vänder man sig enbart till gäster som fyllt 18 år. Hotellet har ett mycket bra läge, precis intill den fina sandstranden, där det också vankas strandpartyn om kvällarna.
Apollo    
Costa Canaria & Spa är en nyrenoverad, lugn oas för dig som reser utan barn. Hotellet ligger direkt vid havet och strandpromenaden i San Augustin. Här finns uppvärmd pool, ett stort välutrustat spa- och fitnesscenter, putting green och tennisbana.
Omgiven av tropisk grönska med direkt strandläge ligger Hotell Royalton White Sands mellan Montego Bay och Ocho Rios, utanför orten Falmouth på Jamaica. Här finns aktiviteter, vattensporter och All Inclusive. För familjer och vuxna utan barn.
Atlantic View var det första Sunprime-hotellet som slog upp portarna. Sedan dess har det fortsatt att attrahera både nya och återkommande gäster som reser utan barn. Välkommen hit och upplev allt som vi tycker ska ingå i en lyckad vuxensemester!
Ving    
Byn Analipsi på östra Kreta är sådär typiskt grekisk, med kyrkan mitt i byn och kaféer där man spelar bräde och dricker kolsvart kaffe i miniatyrkoppar. Längs havet löper en lång strand av klappersten och grovkornig sand.
Sida:1234Nästa

ANNONS:
ANNONS:

Här lever sagorna kvar

4 platser där drakarnas och enhörningarnas magi har bevarats

Tror du att det finns enhörningar på riktigt?

Tack för din röst!
Du har redan svarat på frågan.
Visa resultat
Snittbetyg:
Annons:

Tror du att det finns enhörningar på riktigt?

ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS: